woensdag 22 april 2015

Woensdag

Hier zijn we dan...
Eindelijk zullen sommige mama's en papa's denken.
Na wat zoekwerk naar een netwerk hier een verslagje van vandaag.

We vertrokken deze morgen met de bus onder een stralende zon.  We konden nog net zwaaien naar iedereen en weg waren we.  Wat hebben we hier met z'n allen lang naar uitgekeken.  Eindelijk is het zo ver.  We vullen deze 3 dagen met avontuur, plezier, vriendschap en spelletjes.  In de bus waren de leerlingen héél rustig.  Maar het duurde niet lang voor de eerste keer de vraag kwam: hoever is het nog?  Gelukkig hadden we vlot verkeer en rond 11u kwamen we hier aan.  Toen we van de bus stapten hadden we pech, de zon stond blijkbaar in de file, want het was hier wat bewolkt en nog fris.  Na wat spelen op het domein en het maken van afspraken, schoven we aan tafel voor ons eerste middagmaal: spaghetti.  We smulden ons buikje vol en vertrokken toen met de bus naar het recratiepark De Ster.  Hier mochten we vrij spelen op een héél groot speelplein en gingen we in 3 groepen afwisselend minigolfen.  Voor de een was dit nog wat moeilijk, terwijl de andere dit precies al vaker had gedaan.  Maar één ding hadden we gemeen: we vonden het superleuk.
De juffen hadden ook voor water gezorgd en een koekje, want van al dat spelen kregen we dorst en honger.  Af en toe kwam de zon er hier al wat door.
Na deze leuke uitstap keerden we terug en mochten we in het zonnetje buiten hotdogs eten.  Wat smaakte dit!!
Meester Tim had voor onze groep nog een leuk spel bedacht waarbij de kinderen in groepjes opdrachten moeten uitvoeren.  Bij het correct uitvoeren kregen ze een puzzelstuk.  We speelden reeds de helft van het spel, de andere helft volgt later. Ook hier was het heel leuk: een kledijketting maken, dominostenen in een lange rij plaatsen, poseren voor de Nederlandse fotograaf, dingen voelen in de voeldoos, gooien met een reuzedobbelsteen,.... Soms was het echt hilarisch.

Net voor 21u ging iedereen naar de kamer.  Daar werden de bedden opgemaakt (met hier en daar wat hulp van de juf), deden we de pyjama's aan, poetsen we onze tanden en gingen nog eens naar het toilet.  Hier en daar moesten we wat extra aandacht geven aan een kindje, maar gelukkig ligt iedereen nu te slapen.

Morgen wordt opnieuw een drukke dag. Hopelijk mag je rond dit uur opnieuw een verslagje verwachten van de tweede dag hier.

Slaapwel iedereen! We zorgen goed voor al jullie schatjes.
Tot morgen!!
































































































Geen opmerkingen:

Een reactie posten